Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

To 2o Βazaart στη Λάρισα!

Το 2ο Βazaart είναι γεγονός και λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην πόλη της Λάρισας!
Τα Bazaarts είναι συναντήσεις εικαστικών καλλιτεχνών που γίνονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (για την ώρα, καθώς μες στο 2012 ενδέχεται να ταξιδέψουν και στο εξωτερικό!) και διοργανώνονται από την ηλεκτρονική gallery Artunion (www.artunion.gr) σε συνεργασία με την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Point events.
Τον περασμένο Φεβρουάριο έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη όπου συμμετείχαν συνολικά 120 καλλιτέχνες με περισσότερα από 1200 έργα τέχνης (ζωγραφική, γλυπτική, κόσμημα, φωτογραφία, ειδικές κατασκευές). Σειρά της Λάρισας λοιπόν να υποδεχτεί αυτή την αξιόλογη προσπάθεια να αναδειχτεί η δουλειά νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών, όχι μόνο από την πόλη μας αλλά από όλη την Ελλάδα. Στην έκθεση, το φιλότεχνο κοινό της Λάρισας θα μπορέσει να θαυμάσει και να αποκτήσει σε προσιτή τιμή αυθεντικά έργα τέχνης και παράλληλα να υποστηρίξει μέσω ψηφοφορίας τους καλλιτέχνες της επιλογής του, που θα κερδίσουν βραβεία και επαίνους.
Η έκθεση λειτουργεί ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή 20/5/11 στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Κουμα 28) και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 του μήνα.
Σ'αυτή την ομαδική προσπάθεια έχω τη χαρά να συμμετέχω κι εγώ, εκθέτοντας μια σειρά από κοσμήματα που συνδυάζουν το πλέον αγαπημένο μου υλικό, το cernit και το fimo, με τις ορυκτές ημιπολύτιμες πέτρες και τα κρύσταλλα.
Ιδού η δουλειά μου και όχι μόνο!


Με τον κύριο εμπνευστή και διοργανωτή των Bazaarts Σόλωνα Τσιντσόγλου, τη βραδιά των εγκαινίων.





Oι διοργανωτές Ιορδάνης Καμπάς, Εύα Τσιντσόγλου, Σόλων Τσιντσόγλου, Βάσω Τσιντσόγλου

Καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιτυχία στα Bazaarts!